Na een goed bezochte kaartverkoop onlangs in ’t Lagerhuis in Mill, zijn er nog een aantal tickets verkrijgbaar voor de jaarlijkse Show- en Buutavonden. Deze worden komende week gehouden, donderdagavond 16 en vrijdagavond 17 februari. Resterende tickets zijn via telefoon of app te bestellen bij Maarten de Groot a 17,50 euro via 06 22 52 03 69.

Show- en Buutavonden 2023

Deze elk jaar goed bezochte en humoristische buut- en showavonden worden georganiseerd door Maarten de Groot Evenementen in samenwerking met Grandcafé ‘t Lagerhuis. De presentatie is in handen van José van Oijen. Net als alle voorgaande edities staan er vooral kampioenen op het podium en hoort u de beste buuts van dit moment. Voor een avondje heerlijk lachen zorgen dit keer Andy Marcelissen, Rob Bouwman, Iveke Van Gerwen, Robert Van Dijk, Rien Van Genugten en Erik Mulder. Kortom, een gegarandeerde gezellige en humoristische avond!

Meer weten over activiteiten in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill? Check dan hun Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl.