Met de carnaval in zicht organiseert de Huiskamer op vrijdag 17 februari om 12.00 uur (vrijdag voor carnaval) een carnavalslunch waarvoor het lunch-team u van harte uitnodigt  om aan te schuiven. Wellicht een heel goed alternatief voor “tafeltje dekje”.

Vorig jaar was het heel gezellig en ook dit jaar gaan we er weer iets moois van maken. Daarom vragen wij jullie, zet  iets op je bol of kom gezellig verkleed, dat verhoogd de stemming. 

Wel even opgeven, zodat je weet dat er een plek voor je gereserveerd is en dat wij weten wat we in de kuip hebben. Het aantal gasten is beperkt tot ca. 30 personen. Opgave kan bij Diny v.d. Linden 0485-452557/06-121988364 tot woensdagavond 15 februari. De kosten zijn € 4,00 die men aldaar kan voldoen. 

Kom je al voor de middag om 10:00u op de koffie om eens wat bij te buurten of om te biljarten dan betaal je €1,- of blijf je na de lunch nog gezellig om te kaarten, een spelletje doen, etc. met een koffie/thee erbij dan betaal je daar ook €1,- voor. De Huiskamer is in de Wester, Havikstraat 1 in Mill.