Dit weekend barst het feest los, nadat we een jaar moesten overslaan in 2021 en we in 2022 op het laatste moment nog een feestje konden vieren, hebben we nu een heel seizoen gedraaid en zijn we optimaal voorbereid op de dolle dagen.

C.V. De Bokken heeft dit seizoen aangegrepen om enkele wijzigingen in het programma door te voeren. Daarom zijn we deze week al op ziekenbezoek geweest. Hoe ziet ons programma er dan verder uit?

Op vrijdag 17 februari beginnen we met de jeugd in De Schare, ook gaat ons prinsenpaar nog een bezoek brengen aan De Zorgschakel. Rond 19.00 uur zijn we met onze zusterverenigingen bij de 'Aftrap' in Langenboom. Gezamenlijk trappen we hier de carnaval officieel af voor jeugd en grote carnavalsvierders. 

Een dag eerder dan jullie gewend zijn, zal op zaterdag 18 februari vanaf 14.11 uur onze optocht door het Bokkenriek trekken over een nieuw parcours. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in café-zaal Broers. 

Carnavalszondag 19 februari beginnen we met onze H. Mis om 11.11 uur, vanaf 15.11 is het tijd voor onze boerenbruiloft, waar we Grad en Grada in de onecht zullen verbinden, wederom bij Broers om 16.11 uur. 

Op dinsdag 21 februari is onze jeugd aan de beurt met de jeugdoptocht, die start om 13.11 uur. Aansluitend vindt de kindermiddag plaats bij Broers, waar we 's avonds de carnaval weer afsluiten in onze Bokkenstal. 

Hopelijk komen we jullie weer allemaal tegen bij deze activiteiten, zodat we er weer een prachtige carnaval van kunnen maken!