Foto: Cockie Kremers

Bij Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill kan tijdens carnaval weer iedereen terecht voor een gezellige carnaval. Van zaterdag tot en met dinsdag is er een GRATIS muziek- en entertainmentprogramma in de zaal, maar ook in het café kan men carnaval vieren. Daar zal DJ Maarten de Groot de carnavalsmuziek verzorgen.

Op maandagmiddag is het café van ’t Lagerhuis vanaf 14.00 uur ook dweilhalte. Prins Bas, prinses Suus en de Jongkers Jop en Susan zullen regelmatig met hun gevolg in ’t Lagerhuis aanwezig zijn om gezellig met iedereen te feesten en proosten! 

Programma in de Feestzaal:

Zaterdag 18 februari in de zaal vanaf 21.00 uur - 16+ id verplicht
The Allstarz
Sjieke Bazen
DJ Benzel

Zondag 19 februari vanaf 15.30 uur
Prijsuitreiking optocht
The Allstarz
Hek van de Dam
DJ Benzel
Djenz

Maandag 20 februari vanaf 12.00 uur
Boerenbruiloft/ QuWi
17:00 uur Sjieke Bazen
DJ Benzel
Djenz
DJ Ludicrous

Dinsdag 21 februari vanaf 14.00 uur
Kindermiddag de Foekepot met prijsuitreiking kinderoptocht 
De FeestDJ
18:00 uur de grote meneer Pom show
20:30 Start afsluitingsbal carnaval 2023

Eten

Van feesten krijg je honger. Bij ’t Lagerhuis is het ook mogelijk om friet en snacks te bestellen. Op carnavalsmaandag is er na de boerenbruiloft zelfs een frietbuffet. Hiervoor kan men zich die dag aanmelden tot 16.00 uur. Kosten voor deelname aan dit frietbuffet (friet plus 2 snacks) kost 6,50 euro per persoon. Voor 3,50 euro is er tevens een lekkere kop erwtensoep verkrijgbaar.

Feestcafé

Los van het programma in de zaal kan men dus ook carnaval vieren in het café met carnavals- en feestmuziek door DJ Maarten de Groot. Hanneke, Stephan en Patrick wensen iedereen mede namens al hun medewerkers een supermooi carnaval toe!