“Met prins Jurre en prinses Lotte gaan we door het dak, Deze week vieren we feest op de NoelemaK!” Dat was de lijfspreuk van het prinsenpaar van OBS De Kameleon in Mill.

In de week voorafgaand aan carnaval werden Lotte Hermens en Jurre Peters verkozen tot het prinsenpaar van het schooljaar 2023. Zij mochten de hele week de scepter zwaaien met tal van leuke activiteiten.

Ze bedachten een leuke knutselopdracht voor alle kinderen, waardoor er een lange optocht door het hele schoolgebouw trok. Op woensdag was er wederom weer een Rare-harendag. De meest geweldige en creatieve kapsels kwamen voorbij. Ze mochten friet met snacks eten, samen met het team. Op vrijdag was natuurlijk de grote feestdag met de Jeugdprins Pieter, -prinses Dirkje en Narrin Sterre van Germelaand met hun gevolg op bezoek. Er werden toespraken gehouden en onderscheidingen uitgedeeld en natuurlijk een polonaise gelopen en nog flink gehost. Nadien gingen de kinderen in groepjes uiteen om met een spellencircuit de ochtend verder te vullen. Hierbij waren vele hulpouders van onmisbare waarde. Na een zeer geslaagde en gezellige dag huppelden de kinderen met een brede smile de vakantie in…..en voor de liefhebber; nog meer carnaval!!!

Alaaf-Alaaf-Alaaf!