Foto: Cockie Kremers

In het weekend van 27, 28 en 29 oktober wordt in sporthal de Looierij in Mill het 66-jarig bestaan van carnaval in Mill gevierd. Dit tijdens een 3 dagen durend gevarieerd feestprogramma voor echt iedereen. Reserveer deze data alvast in je agenda om er in dat weekend ook bij te kunnen zijn.

In het kader van 66 jaar carnaval in Mill zijn er al diverse interviews gedaan met betrokkenen over 5 keer 11 jaar carnaval in Mill. Deze gesprekken zijn te beluisteren via De Neije Krant Podcast. In de meest recente podcast praat Corné Kremers met SCM voorzitter Leon Claessens, ook prins in 2014 en met Ad Heijs, prins in 1995 en nog steeds actief betrokken bij carnaval in Mill. Maar ook wordt gesproken over carnaval in het verleden en carnaval in de toekomst. Daarnaast vertelt Corné ook over zijn activiteiten binnen carnaval vierend Mill en komen er diverse anekdotes voorbij.

De Neije Krant Podcast is via alle podcastproviders te beluisteren en ook zijn deze terug te vinden in de rubriek Podcast op www.inmill.nl.