Foto: Cockie Kremers

In het weekend van vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari 2024 worden de pronkzittingen van SCM ’t Germelaand weer gehouden. Heb jij belangstelling om hieraan deel te nemen? Laat het de organiserende werkgroep dan weten.

Eerst eens overleggen met andere deelnemers en weten hoe het een en ander in zijn werk gaat? Kom dan aanstaande maandagavond 25 september naar de deelnemersbijeenkomst. Deze start om 20.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De pronkzittingen in Mill barsten elk jaar weer opnieuw van dans, zang, buuts, cabaret en leuke sketches. Vaak hoor je tijdens de pronkzitting bezoekers zeggen dat men ook best eens mee zou willen doen. Wel nu, dan is dit het moment om die uitspraak om te zetten in daden. Nog geen idee wat je zou kunnen doen of geen idee welke mogelijkheden er zijn? Deelnemers aan de pronkzittingen en de organiserende werkgroep helpt en adviseert je graag. Want ook al zijn het tijdens een pronkzitting allemaal losse acts, een gezellige en gevarieerde pronkzitting maak je samen met de andere deelnemers. Vandaar dat het nieuwe carnavalsseizoen ook begint met een bijeenkomst met alle deelnemers, om kort even terug te kijken op de vorige pronkzittingen, maar vooral elkaar te inspireren voor de zittingen van dit nieuwe seizoen.

Belangstelling om ook deel te nemen of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en men neemt contact op. Ook ben je welkom op maandagavond 25 september tijdens de deelnemersbijeenkomst. Aanvang 20.00 uur in Myllesweerd.