Zeker na de jubileumreceptie bij de Germen vorige week krijgen we weer zin in de carnaval. Maar we kijken ook terug op een geweldig vorig seizoen, waarin we voorgegaan werden door Prins Jop, Prinses Lobke en hun gevolg.

Maar op 11 november trappen we het nieuwe carnavalsseizoen af met de biercantus bij de Basis. Vanaf 20.00 is iedereen welkom voor de seizoensstart, het onthullen van Grad en Grada en natuurlijk de onthulling van nar, hofdame, adjudant en natuurlijk ons prinsenpaar voor het komende seizoen. 

Oh Oh Zeuven is al druk aan het speuren en er zijn al vele aanwijzingen gedeeld. Of die onze speurders in de goede richting hebben gestuurd zullen we volgende week zaterdag te weten komen. Maar iedereen mag natuurlijk meespeuren, op zaterdagmiddag vanaf 14.00 bij de caravan.

Ook bij de jeugd heerst spanning. Op vrijdag 17 november zullen in De Jachthoorn onze jeugdhoogheden onthuld worden tijdens het jeugdprinsenbal. Vanaf 19.00 is de Jachthoorn geopend! 

Het belooft een druk seizoen te worden voor onze hoogheden, want De Bokken mogen dit jaar Openingsbal D’n Aftrap organiseren. Het duurt nog even, maar op vrijdag 9 februari is iedereen welkom in het Bokkenriek om de drie dolle dagen te starten. Maar eerst organiseren we nog onze prinsenreceptie op zaterdag 9 december en natuurlijk ons pronkzittingweekend van 19 tot 21 januari.