We kijken terug op een fantastisch jubileumweekend. Want afgelopen weekend vierden we het 66-jarig bestaan van het openbaar carnaval in Mill. Diverse vrijwilligers hebben zich weer ingezet om dit samen met Patrick Weren tot een geweldig feestweekend te maken.

Maar natuurlijk kijken we ook al uit naar het komende carnavalsseizoen. Het seizoen start zaterdagavond 11 november net als vorig jaar met D’n Anvang. Deze avond belooft het volop feest te worden met een feest-DJ, liveoptredens en natuurlijk het verschijnen van het prinsenpaar en jongkerpaar. Dit alles in de tot Germestal omgebouwde theaterzaal van Myllesweerd.

Een week later (vrijdag 17 november) trapt de jeugd hun carnavalsseizoen af met de strijd om de geliefde mekkerbokaal. Aan het eind van de mekkeravond verschijnen dan in Myllesweerd ook de nieuwe jeugdheersers. 

En dan zijn de hoogheden bijna compleet om er weer een fantastisch seizoen van te maken. Want zaterdagavond 18 november zal het nieuwe boerenbruidspaar nog verschijnen. Dit direct na de prinsenreceptie die om 18.11 uur start in Myllesweerd en waar naast het kersverse prinsenpaar ook de nieuwe jongkers te feliciteren zijn.

Ondertussen wordt er nog hard gewerkt aan het programma gedurende de carnavalsdagen. Hoe dit er precies uit zal zien, is nog niet bekend. Maar we doen er natuurlijk alles aan om er voor jong en oud weer een geweldige carnaval van te maken. Houd onze social media en De Neije Krant in de gaten.