Op verzoek maakte de in Mill geboren en getogen zanger en liedjesschrijver René Goossens het nummer Mill is wa ik wil. Dit nummer is in 3 verschillende versies beschikbaar.

Op deze manier past het bij elke gelegenheid en op elk feest. Er is een versie beschikbaar als polonaise, als shuffle en zelfs een apres ski versie. Tevens is er van elke versie een orkestband online gezet inclusief losse tekst, waardoor je hem ook helemaal zelf in kunt zingen.

Maar ook is er door René een bijbehorend speciaal embleem gemaakt wat je op je carnavalskleding kunt naaien. Zo laat je iedereen zien waar je vandaan komt en dat Mill is wat je wilt. Deze emblemen, ook leuk om iemand tijdens de feestdagen cadeau te doen, zijn a 6,66 euro beschikbaar bij de servicebalie van Albert Heijn van de Ven aan de Markt in Mill. Zowel het lied als de emblemen maken deel uit van de campagne rond 66 jaar carnaval in Mill wat dit carnavalsseizoen centraal staat in Mill. 

Op zowel het lied als het embleem zijn al heel wat leuke reacties ontvangen bij SCM ’t Germelaand. Download en of beluister Mill is wa ik wil via de website van SCM ’t Germelaand, rechtstreeks te bereiken via www.milliswaikwil.nl.