Foto: Cockie Kremers

Carnaval is een feest vol tradities. Maar toch moet je af en toe wat veranderen en dat weet ook de organiserende werkgroep van de pronkzittingen in Mill. Een van die veranderingen dit seizoen is de kaartverkoop.

Weliswaar is er op woensdag 27 december (derde kerstdag) een officiële kaartverkoop in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill, maar hierna zijn kaarten ook te koop bij verschillende horecazaken. Maar wil je stoelnummers kiezen, dus zelf tevoren bepalen waar je tijdens de pronkzitting zit, dan kan dit alleen tijdens de officiële kaartverkoop op 27 december. Hierna zijn kaarten alleen nog zonder stoelnummer te koop en zijn er dus geen gereserveerde plaatsen. Kaartjes voor de zittingen kosten 12,50 euro per stuk en tijdens de voorverkoop zijn 6 kaartjes per persoon verkrijgbaar. Woensdag 27 december gaan de deuren van Myllesweerd om 18.00 uur open en de kaartverkoop start om 19.00 uur. Betalen kan zowel contant als via pin tijdens de kaartverkoop.

Een andere verandering dit seizoen is de presentatie. Maar liefst 2 nieuwe presentatoren nemen de taak van spreekstalmeester Marinus Verweijen over. Ko v.d. Ven en Gijs v.d. Maden zullen de 3 pronkzittingen van dit seizoen aan elkaar praten. Tijdens het programma zullen weer veel bekende deelnemers met verrassende acts te horen en zien zijn, maar ook zijn er nieuwe talenten in het programma opgenomen en verwelkomen we ook een herintreder in de buutton.

De pronkzittingen worden gehouden op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari. De zittingen starten op vrijdag en zaterdag om 20.00 uur en op zondag om 15.00 uur. Tijdens de matineezitting op zondag is er een speciale pauze waarin men de inwendige mens kan versterken, want via SCM ’t Germelaand en Myllesweerd is er dan eten verkrijgbaar.

Meer weten over carnaval in Mill?

Volg SCM ’t Germelaand via socials en zie www.germelaand.nl.