Foto: Cockie Kremers

Woensdag 27 december wordt de officiele kaartverkoop gehouden van de Millse pronkzittingen. Deze humoristische en elk jaar gezellige zittingen zelf staan op vrijdagavond 26, zaterdagavond 27 en zondagmiddag 28 januari 2024 op het programma.

Wil je voor een van deze zittingen op stoelnummer een zitplaats reserveren? Dan kan dat alleen tijdens de officiele kaartverkoop op woensdag 27 december vanaf 19.00 uur (deuren 18.00 uur open) in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Kaartjes kosten 12,50 euro en tijdens de kaartverkoop zijn er 6 kaartjes per persoon verkrijgbaar. Daarna worden kaartjes nog via diverse horecazaken aangeboden, maar dan niet meer met stoelnummers en dan zijn er dus geen gereserveerde plaatsen.

Op het programma van deze zittingen staan weer veel bekende namen. Maar ook zijn er deelnemers uit het verleden die weer opnieuw terug zijn in het programma. De pronkzittingen staan weer bol van dans, humor, muziek en show en ook zijn er enkele tonpraters te horen en zien. Cabaret duo Jut en Jul hebben laten weten dat de Millenaar van het jaar met grote aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid op de eerste zittingsavond bekend zal worden gemaakt. Het programma zal dit seizoen gepresenteerd worden door Gijs van der Maden en Ko van der Ven.

Meer weten over carnaval in Mill?

Volg SCM ’t Germelaand via socials en zie www.germelaand.nl.