Carnavalsvereniging De Verkuskoppe heeft samen met Stichting Horeca Langenboom een ijzersterk programma voor de carnavalsdagen neergezet! Ook dit jaar zal de grote zaal van De Wis ongebouwd worden tot hét carnavalshuis van Langenboom.

Op zaterdag 10 februari zal om 20 uur het eerste fust aangeslagen worden en deze avond zullen o.a. Dansado en de Feestmeester voor de nodige sfeer zorgen. 

Op zondagmiddag 11 februari is er vanaf 15 uur een kindermiddag met onder andere een clown en een indoor kinderkermis. Vanaf 18 uur wordt het feesten bij de après ski party met Papa Lauda.

Maandagmiddag 12 februari zal de optocht door de Langenboomse straten trekken. De dweilers die in de middag en avond ons dorp aandoen kunnen genieten van hun drankje met muziek van DJ Yannick. En vanaf 20 uur is het ouderwets Bens Valley, met DJ Tom Verweijen. 

Op dinsdag 13 februari volgt dan de boerenbruiloft met receptie en natuurlijk is het ook ’s avonds feest. Vanaf 20 uur is er een muziekbingo met zanger Robert Sand waarmee mooie prijzen gewonnen kunnen worden. 

Kortom, een gevarieerd programma voor jong en oud. Daar wil je toch bij zijn?

De komende weken zullen via verschillende media meer details volgen.

Zou je het leuk vinden om tijdens de carnavalsdagen CV De Verkuskoppe te helpen en tegelijkertijd jouw eigen Langenboomse vereniging te steunen? Dat kan! Wij zoeken voor met name de carnavalsmaandag (middag en avond) nog vrijwilligers die mee kunnen helpen achter de bar. Denk hierbij aan tappen, inschenken van drankjes en opnemen en uitdelen van bestellingen. Voor elk gewerkt uur ontvangt jouw vereniging een vergoeding. Dus naast dat je ons helpt bij de carnavalsactiviteiten, help je ook jouw eigen vereniging. Dus dat is dubbel pret! Zou je hier meer over willen weten? App Daniëlle Schuijffel via 06-23667272.

Wordt vervolgd...