De inschrijving van de carnavalsoptocht van C.V. De Bokken in Sint Hubert is al online geopend, nu een speciale oproep aan de individuen, duo’s en loopgroepen uit de omgeving!

Sinds afgelopen jaar heeft C.V. De Bokken de optocht verplaatst naar carnavalszaterdag, wat de perfecte keuze bleek te zijn. Hierdoor heeft Sint Hubert de grootste optocht ooit gehad en hebben we vele positieve reacties ontvangen. 

Na het digitale startschot voor de inschrijving van de optocht, wordt er dit jaar extra ingezet op deelname van meer individuen, duo’s en loopgroepen uit de directe omgeving. Groepen die zich willen aanmelden, kunnen dit jaar gebruik maken van een eenvoudige online inschrijving. Ga naar www.debokken.nl/optocht/ en koop hier uw deelname ticket voor maar €1,11 of €11,11. 

Met deze speciale oproep hoopt C.V. De Bokken niet alleen de omvang van de carnavalsoptocht te vergroten, maar ook de dorpsverbondenheid te versterken. Dus wacht niet te lang en schrijf je snel in!

Vragen of ander bijzonderheden? Graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..