Vorige week heeft basisschool de Kameleon in Mill in het teken gestaan van carnaval. Op vrijdag 2 februari was de spannende onthulling van prins Stijn uit groep 8, prinses Wajiha uit groep 7 en nar Mick uit groep 8. Dat er ook een nar werd gekozen, was dit jaar voor het eerst.

Deze hoogheden waren de hele week de heersers van de Noelemak, zoals de school tijdens de carnaval heet. Zoals alle jaren mocht de prinses een prachtige jurk uitzoeken bij Kledingverhuur Mill. De hoogheden maakten een proclamatie samen met juf Jolanda, de directeur. Ze gingen de klassen rond om de knutselopdracht van dit jaar uit te leggen en de lijfspreuk aan te leren. Natuurlijk ook weer lekker frietjes eten met de juffen meesters en de rare-harendag, waarvan een foto werd gemaakt met een drone.

Vrijdag 9 februari was het hoogtepunt van de week. De hoogheden van het Germelaand kwamen op bezoek en gingen mee in de polonaise op het bekende Noelemakkerslied. Daarna lekker hossen, een broodje knak en tenslotte een spelletjescircuit met alle kinderen van groep 1 tot en met 8 door elkaar. Daarna ging iedereen moe maar voldaan genieten van carnaval en een welverdiende vakantie.