Vier jubilarissen van c.v. De Bokken (v.l.n.r.): Mari Nabuurs, Lana Verbruggen, Miranda Peters en Jurgen Verbruggen.

Op 8 april jl. hield c.v. De Bokken haar jaarvergadering. Tijdens die vergadering keken we terug op ons geslaagde afgelopen carnavalsseizoen, tevens was dit een mooie gelegenheid onze jubilarissen te huldigen. Dit jaar waren er vijf jubilarissen.

Astrid Geurts, Jurgen en Lana Verbruggen werden gehuldigd voor hun 11-jarig lidmaatschap. Astrid heeft onze vereniging jarenlang met verve vertegenwoordigd als de helft van onze dansgarde ‘Schup en Schoeffel’, en ze was hofdame in 2019. Jurgen en Lana, ons prinsenpaar van 11 jaar geleden zijn ook actief binnen diverse geleden van onze vereniging, waarbij Jurgen ook de taak van vorst op zich genomen heeft. 

Miranda Peters werd gehuldigd voor haar 22-jarig lidmaatschap. Miranda is lid geweest van de jeugdcommissie en heeft jarenlang muziek gemaakt met Engsele. Ze is nog steeds actief in de boerenbruiloftscommissie, sinds ze samen met Rene boerenbruidspaar is geweest.

Ook huldigden we iemand die maar liefst 44 jaar lid is van onze vereniging, Mari Nabuurs. Hij was in 1980 de jongste prins in de geschiedenis van De Bokken, en sindsdien hebben de Bokken en de ex-prinsen zeer regelmatig kunnen genieten van Mari’s diensten. Verder is hij al die jaren, en nog steeds een trouwe bezoeker van onze activiteiten.

We feliciteren Astrid, Jurgen, Lana, Miranda en Mari van harte met hun jubileum!