Op 20 mei jl. werd Ut Gèrmelaand weer een Germke rijker. Onder andere de Jeugdheersers van afgelopen carnavalsseizoen vroegen een Gèrme Paplepel voor Joris aan en bij hoge uitzondering mochten Jeugdprins Niek I, Jeugdprinses Isa en Nar Rens zelf de Gèrme Paplepel aan de trotse papa en mama van Joris (Niels en Aniek waren afgelopen seizoen het regerende prinsenpaar) gaan overhandigen.

Het kan bijna niet anders dan dat Joris carnaval al met de paplepel ingegeven heeft gekregen, want Joris heeft vanaf het eerste moment alle carnavalsactiviteiten van heel dichtbij meegemaakt. Zelfs toen Joris nog een groot geheim was die alleen zijn papa en mama samen deelden, waren papa en mama al druk met afgelopen carnavalsseizoen.

Hopelijk zien we Joris over een aantal jaren hossend tussen onze Jeugdraad of misschien gaat hij wel ooit zijn papa opvolgen als Jongker of Prins.

Een alaaf voor jou, lieve Joris!

Wil je ook een Gèrme Paplepel aanvragen voor een kersvers geboren Gèrmke of Gèrmerinneke? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..