Aanstaande zondag 27 december vindt de officiële kaartverkoop van de pronkzittingen in Mill weer plaats. De locatie deze keer is het Lagerhuis aan de Beerseweg 9 te Mill. De voorverkoop start om 19.00 uur, maar de zaal gaat al om 18.00 uur open.

De data van de zittingen zijn dit jaar: Vrijdag 15 en zaterdag 16 januari en vrijdag 22 en zaterdag 23 januari.
Maar let op: Ook dit jaar start de pronkzitting weer op vrijdagavond 15 januari met een seniorenzitting. De toegangsprijs voor deze zitting is 7,50 euro. Hiervoor is geen voorverkoop. Deze kaartjes zijn op de avond zelf aan de kassa van Myllesweerd verkrijgbaar. Ze zijn vanaf 18.30 uur te koop deze avond begint al om 19.00 uur.
Voor de pronkzittingen van 16, 22 en 23 januari is dus de voorverkoop. De prijzen van de kaartjes zijn 12,50 euro per persoon. Je kan per persoon 4 kaartjes kopen en OP is OP, en VOL is VOL. Alle avonden beginnen om 20.00 uur. Dit jaar worden er geen kaartjes voor het balkon verkocht, er zijn alleen zitplaatsen in de zaal van Myllesweerd.
Dit jaar hebben we weer de volgende deelnemers. Dansmariekes van de Foekepot, de Elfkes en de Germerinnekes, Jut en Jul, Bravro’s, Klien Grut, GerMills, Duk Zat, Heddekkes en de dames van de schminck. De tonpraters van dit jaar zijn Maarten van Tienen en Frank Peters en bij de senioren zitting is Pietje de Grondwerker te beluisteren.
De presentatie van deze avonden is in handen van Jeroen van de Heuvel.
Kaartverkoop pronkzittingen ’t Gèrmelaand zondag 27 december.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in ’t Gèrmelaand?
Like dan de Facebookpagina van ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl.