Vorige week zondag was de voorverkoop voor de pronkzittingen van Ut Germelaand. Dit vond plaats bij het Lagerhuis in Mill. Hiervoor was weer volop belangstelling. De zittingen zijn dit jaar op zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 januari in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill.

Er zijn weer veel kaartjes verkocht voor deze altijd gezellige, humoristische avonden waar eigenlijk alleen maar lokaal talent optreedt. Zaterdag 23 januari is zelfs uitverkocht. Voor zaterdag 16 en vrijdag 22 januari zijn nog wel kaartjes beschikbaar. Deze zijn zolang de voorraad strekt af te halen bij Paul en Annie Sweens aan de Dr. Moonsstraat 4 in Mill, tel. 0485 - 45 24 78. De kaartjes kosten 12,50 Euro per stuk. Informeer bij Paul en Annie op welke avonden nog kaartjes te verkrijgen zijn. Want ook hier geldt: op is op!

Op het programma van dit jaar staan de volgende deelnemers: Dansmariekes van de Foekepot, de Elfkes en de Germerinnekes, Jut en Jul, Bravro’s, Klien Grut, GerMills, Duk Zat, Heddekkes en de dames van de schmink. De tonpraters van dit jaar zijn Maarten van Tienen en Frank Peters en bij de seniorenzitting is Pietje de Grondwerker te beluisteren.

De presentatie van de pronkzitting is in handen van Jeroen vd Heuvel. Licht en geluid is in handen van ex-prins Jack Roijendijk. Dit jaar zal ‘t Lagerhuis de horeca verzorgen.

De Seniorenzitting is vrijdagavond 15 januari. Hiervoor is geen voorverkoop. Kaartjes zijn a 7,50 euro die vrijdagavond verkrijgbaar aan de kassa van Myllesweerd. Deze Seniorenzitting start om 19.00 uur, de deuren zijn vanaf 18.30 uur open.

Wilt u hierover of over andere dingen van de carnaval meer weten, check dan onze website: www.germelaand.nl of like onze Facebookpagina. Ook kan je ons volgen op Twitter.