Stichting Carnaval Mill, ’t Germelaand gaat ook dit jaar weer een pronkzitting organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze Pronkzitting is voor de gehele regio. Ook de optredens en acts worden vanuit de doelgroep zelf verzorgd.

Alle voorgaande jaren was het steeds weer een heel groot feest. De avond is in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill. De aanvang van de avond is om 19.30 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open. De entree bedraagt 3,00 Euro.

In het begin van de avond zal er de verschijning zijn van een heel speciaal Prinsenpaar. Samen met Prins Jan de Derde en Prinses Kristel van ’t Germelaand zullen ze er een heel speciale en feestelijke avond van maken.

Iedereen met een verstandelijke beperking, die zin heeft om die avond op te treden, kan zich hiervoor aanmelden. Dit kan bij Patty Verstegen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LET OP! Vol is vol

De muziek wordt deze avond verzorgd door Munne moat en ik. En uiteraard kan er tussen de optredens door weer flink gedanst en gehost worden.

Meer weten over de carnaval te Mill of al onze andere activiteiten, kijk dan op onze website: www.germelaand.nl of like ons op Facebook.