Al enkele jaren bezoeken de kasteleins van café Royal en grandcafé ’t Centrum uit Mill groepen die deelnemen aan de Millse carnavalsoptocht. Dat doen ze ook dit jaar weer. Ze komen niet met lege handen maar brengen een Traytje bier, een flesje wijn en consumptiebonnen mee.

Doet u mee aan de optocht in ’t Gèrmelaand en hebt u zich nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel om deze attentie niet te missen. Zie de rubriek downloads op www.germelaand.nl of haal de inschrijfformulieren op bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill. Daar zijn formulieren ook weer in te leveren.

Het initiatief om op deze manier deelnemers aan de Millse carnavalsoptocht te verrassen namen Jack Rooijakkers van ’t Centrum en Broer van Thiel van café Royal enkele jaren geleden. Toen besloot men ook een gezamenlijk groots openingsbal te organiseren. Dit dan op zaterdagavond in Royal. Zowel dat gezamenlijke carnavalsbal als het bezoeken van deelnemers aan de Millse optocht viel in goede aarde. Elke zaterdagavond tijdens carnaval is het volle bak bij café Royal en super gezellig. De deelnemers aan de carnavalsoptocht kunnen deze avond de gekregen consumptiebonnen inleveren en samen met andere deelnemers alvast de optocht bespreken. Maar natuurlijk staat deze avond feesten, hossen en volop carnaval vieren centraal.

De horecaondernemers van ’t Centrum en Royal wensen mede namens alle medewerkers iedereen te gekke carnavalsdagen in Mill. Zie voor meer informatie over carnaval in Mill ook www.germelaand.nl. Een overzicht van activiteiten en evenementen is ook te vinden op www.uitinmill.nl.