Afgelopen zaterdag 16 januari was de eerste Pronkzitting van ’t Germelaand. Op vrijdag 15 januari stond de seniorenzitting op het programma. Komende vrijdag 22 en zaterdag 23 januari worden alweer de laatste 2 pronkzittingen gehouden. Er zijn nog kaartjes beschikbaar. 

Op het programma van dit jaar staan de Dansmariekes van de Foekepot, dat zijn de Elfkes en de Germerinnekes. Ook de GerMills ontbreken uiteraard niet, net als de Bravro’s, Jut en Jul, ut Klien Grut, Duk Zat, Sivle en Lime en Hedekkes. In de buutton staan Frank Peters en Maarten van Tienen. En voor de allereerste keer deden Suze en Renske mee met de grote Pronkzitting. Bij de jeugd zijn deze moppentappers al langer bekend. Ook treden de Professors op met hun Carnavalsschlager “Grenzeloos Germelaand”. Allemaal artiesten van eigen bodem. De presentatie van de pronkzitting is in handen van Jeroen v.d. Heuvel. Dit jaar zal ‘t Lagerhuis de horeca verzorgen.

Nog geen kaartje?
Check dan naar de beschikbaarheid van kaartjes voor komende vrijdag 22 en zaterdag 23 januari. Dit kan bij Paul en Annie Sweens. Het adres is Dr. Moonsstraat 4 en hun telefoonnummer is 0485 - 45 24 78. De kaartjes kosten 12,50 Euro per stuk.