Scouting Langenboom organiseert al jaren het traditionele scoutingbal. Alle kinderen zijn komende vrijdag 29 januari welkom om dit feest te komen vieren. Het is geschikt voor alle leeftijden. Ook voor de jongsten. Samen met Prinses Sanne, Prins Daan 2 & Nar Brent maken we er weer een dol dwaze avond van.

Wie winnen de Verkusköpkes?
Het prinsentrio zal die avond medailles en prijzen uitreiken aan diegenen die het origineelst verkleed zijn. Je mag ook als duo of groep mee doen. Ben je mooi geschminkt dan maak je ook kans op zo’n lekkere Verkusköpke. De prijsuitreiking rond 21.00 uur.

Spijkerbroekhangen
In de discozaal draait onze eigen DJ Jis. Hou je niet van hossen en springen, geen probleem, in de andere zaal is er een wedstrijd spijkerboekhangen. Doe mee en probeer de wisselbeker te winnen of moedig aan. Onze super spreekstalmeester Sjoerd zal de avond aan elkaar praten en te gekke spellen met jullie doen. Dit jaar heeft hij iets speciaals in petto. Elk jaar begroeten we ook steeds meer ouders. Natuurlijk is er voor de ouders een speciale hangplek ingericht.

Funny Bunny
22.00 - 23.00 uur Het laatste uur is er speciaal voor de oudere jeugd een funny bunny wedstrijd. Een traditie bij Scouting Langenboom. Wie kan de meeste spekjes in de mond stoppen?

Er is die avond toezicht door de leiding van de Scouting. Indien gewenst kunnen ouders hun telefoonnummer achterlaten. De jongsten kunnen ook op een eerder tijdstip opgehaald worden.

Informatie: www.scoutinglangenboom.nl of volg ons op Facebook scouting Langenboom