Aanstaande zaterdag 30 januari brengt carnavalsvereniging De Bokken vanaf 13.00 uur haar nieuwste Bokkenblad huis-aan-huis rond. Een mooi nieuw Bokkenblad met leuke verhalen, prachtige fotocollages en het carnavalsprogramma.

Het blad wordt huis-aan-huis persoonlijk afgegeven en wordt u gratis aangeboden maar uw vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Hiermee kan CV De Bokken de carnavalsactiviteiten, zoals ziekenbezoek door het prinsenpaar, kindercarnaval, pronkzittingen en het jubileumweekend organiseren.

Mocht u het Bokkenblad gemist hebben, dan kunt u het Bokkenblad ophalen in de Jachthoorn of bij een van de commissieleden. Bent u niet mobiel, bel dan 45 27 02 (fam. v. Loon), dan brengen wij een blad.

De kleurplaten zijn op basisschool De Schare en De Blokkendoos uitgedeeld. Inleveren kan t/m zaterdag 6 februari op school of bij Patricia Verhoeven, Sint Hubertsebinnenweg 46. Op www.sthubert.nu is de kleurplaat te downloaden en in de Jachthoorn liggen nog extra exemplaren. De prijsuitreiking is tijdens de kindermiddag op dinsdag 9 februari in de Difference. Wij wensen iedereen veel lees- en kijkplezier en tot ziens met de carnaval!