Ook dit jaar organiseert ’t Germelaand weer een vrijwilligersfeest. Deze feestavond is voor iedereen die op wat voor manier dan ook tijdens het carnavalsseizoen 2015-2016 zich ingezet heeft voor Stichting Carnaval Mill.

Op zaterdag 12 maart zal bij café zaal Royal aan de Kerkstraat te Mill deze avond om 20.30 uurbeginnen.

Stichting Carnaval wil hiermee alle vrijwilligers bedanken voor weer een prachtige carnaval. Dankzij hun inzet is alles weer goed verlopen en was de carnaval zeer succesvol. Tijdens deze avond zal er weer terug gekeken worden naar alle hoogtepunten en kan er weer gedacht worden aan het nieuw carnavalsseizoen.

Je kunt je aanmelden tot 5 maart door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De eigen bijdrage is € 10,- per persoon die bij aanvang van de avond betaald kan worden en waarna de rest van de avond de hapjes en drankjes gratis zijn.

Stichting Carnaval Mill hoopt dat vele vrijwilligers naar het feest zullen komen, om zo het carnavalsseizoen 2015-2016 op gepaste wijze af te sluiten.