Afgelopen dinsdag was de jaarlijkse ledenvergadering van CV de Bokken in Sint Hubert. Tijdens deze vergadering werd er afscheid genomen van de voorzitter, Antoine van Loon.

Antoine is al 23 jaar lid van CV de Bokken en heeft 12 jaar in het bestuur gezeten. Als afscheid had Paul van de Wiel een mooi woordje klaar voor Antoine. Later neemt het bestuur nog feestelijk afscheid van Antoine. Hij bedankte hem namens alle leden en bestuur voor alle inzet van de afgelopen jaren. Als nieuw bestuurslid werd Huib Kessels gekozen. Hiermee heeft CV de Bokken een mooie verjongingsslag gemaakt en krijgt met Huib weer mooie frisse nieuwe ideeën. Tijdens de eerste bestuursvergadering worden de rollen van voorzitter, secretaris en penningmeester bepaald.

Traditiegetrouw tijdens de ledenvergadering worden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Maar liefst acht leden waren 11, 22 of 44 jaar lid dit jaar. Bij de bronzen jubilarissen waren dit Pieter en Tilly Egelmeers en Henny Siroo. Zij kregen het bronzen speldje voor 11 jaar lidmaatschap. Frans Janssen, Hermien van de Logt, Hans Vermeulen en Monique van Loon waren allemaal 22 jaar lid en ontvingen het zilveren speldje. Hermien, Hans en Monique zijn mede-oprichters van dweilorkest Engsele dat dit jaar ook haar 22 jarig jubileum viert. Tiny Rongen was dit jaar 44 jaar lid en is al jaren erelid van de vereniging. Op 8 juli a.s. viert Engsele haar jubileum met een molenconcert. 

Voor alle jubilarissen had de inmiddels ex-voorzitter Antoine van Loon een mooi woordje klaar. CV de Bokken is trots op zoveel jubilarissen die trouw zijn aan de vereniging en heel veel werk verrichten. CV de Bokken hoopt dan ook dat ze allemaal nog jaren lid blijven. 

Ook bedankte Prins Gerard dun twedde en prinses Dinie iedereen voor het fantastische jaar dat ze afgelopen jaar hebben gehad. Prins Gerard eindigde zijn dankwoord dan ook met de opmerking: als je nog een keer iemand nodig hebt mag je altijd bellen.

Na de vergadering was het nog erg gezellig in de bar en kijken we al weer vooruit op een nieuwe editie van Sint Hubert op z’n Best in het laatste weekend van augustus.