Het lijkt misschien ver weg maar de eerste voorbereidingen voor de Millse pronkzittingen van 2017 zijn al begonnen.

De afgelopen jaren waren de zittingen in Mill van een hoog niveau en dat wil SCM ’t Gèrmelaand natuurlijk graag vast houden. Vandaar dat ze op 5 oktober a.s. om 20.00 uur in Myllesweerd met bekende en nieuwe deelnemers om de tafel willen gaan zitten om samen te bedenken hoe de pronkzittingen van 2017 moeten gaan worden.

Ben je een ervaren deelnemer met een leuk idee, loop je als nieuwe deelnemer al een hele tijd met iets geweldigs in je hoofd rond wat je graag eens bij de pronkzittingen van ‘t Gèrmelaand wil laten zien, heeft je groep een leuke act in gedachten en ben je enthousiast om mee te doen, dan nodigt SCM ’t Gèrmelaand je uit om naar de eerste deelnemersvergadering te komen op 5 oktober a.s. om 20.00 uur bij Myllesweerd.

De pronkzitting commissie hoopt op een grote bijeenkomst zodat men ook in 2017 weer een fantastisch programma heeft. De pronkzittingen worden in het carnavalsseizoen 2017 gehouden op vrijdag (senioren) 27 en zaterdag 28 januari en op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari.

Voor eventuele vragen kun je terecht bij:

Francy Coppens, Wanroyseweg 22a, 5451HA Mill
06 - 20 82 88 08 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.