De Foekepot, verantwoordelijk voor het jeugdcarnaval in het Millse Gèrmelaand bestaat het komende seizoen 55 jaar. Dat wil dus zeggen in carnavalsland een jubileum. Dit wordt gevierd in het weekend van 10 en 11 december 2016 in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd.

Feest voor iedereen

Het wordt uiteraard een feest voor jong en oud en iedereen is van harte welkom. Het programma wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Maar we kunnen wel verklappen dat er al leuke acts zijn geboekt. Voor ex-heersers, raadsleden, dansmariekes, vrijwilligers e.d. een leuke gelegenheid om weer eens oude herinneringen op te halen.

Foto’s van vroeger

Herinneringen ophalen kan het beste aan de hand van foto’s van vroeger. Daarom een oproep aan iedereen die nog leuke carnavalsfoto’s heeft van carnaval in Mill om zich te melden. Met name foto’s van oud prinsen, prinsessen, narren maar ook van (oud) Raadsleden en dansmariekes zijn van harte welkom. Dat mogen foto’s zijn van optochten, jeugdmiddagen, verschijningen en alles wat met de carnaval te maken heeft. Maar ook is men zeker op zoek naar anekdotes en nooit gepubliceerde verhalen. Alles is welkom!

Opsturen

Digitale (of gescande foto’s) kunt u sturen naar de jubileumcommissie via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u erbij vermelden wie op de foto staat / staan en van welk jaar de foto is? Kunt u zelf de foto niet inscannen? Lever de foto dan (in een envelop) in bij Hans en Anne Derks, Gheer 16 in Mill. Graag ook nu vermelden wie op de foto staat / staan en van welk jaar de foto is. Wilt u de foto retour na het digitaliseren? Vermeld dan duidelijk uw naam en adres erbij.

De organiserende jubileumcommissie hoopt op veel reacties en wil er samen met alle belangstellenden er een super feestweekend van te maken. www.germelaand.nl