Bo & Babs

De Foekepot (verantwoordelijk voor het jeugdcarnaval) in Mill bestaat dit jaar alweer 55 jaar. En dat betekent GROOT FEEST voor jong en oud. Dit jubileum wordt gevierd op zaterdag 10 en zondag 11 december a.s. en vindt plaats in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 te Mill.

Op zaterdag 10 december barst het feest van de Foekepot los. Vanaf 20.30 uur laat DJ Jack Back to the 90’s hits uit de speakers galmen. Iedereen is van harte welkom om deze avond lekker los te gaan. Ook een mooie gelegenheid voor alle (ex-)heersers, (ex-)vrijwilligers, (ex-)jeugdraadsleden en (ex-)dansmariekes om eens terug te kijken op 55 jaar Foekepot en vele mooie herinneringen op te halen. De jubileumcommissie zal dit weekend aan alle aanwezige ex-heersers een persoonlijke attentie uitreiken en heeft voor alle belangstellenden een leuke herinnering aan dit jubileum.

Zondag 11 december vanaf 13.00 uur vervolgt het jubileumweekend. Die middag zullen de welbekende Bo & Babs een interactieve show verzorgen vol dans, zang, spel en entertainment. Dit wordt een prachtige middag voor jong en oud, die je niet wilt missen. Vanaf 12.30 uur gaat de zaal van Myllesweerd open en is iedereen van harte welkom.

Het hele weekend is de toegang gratis. De Foekepot hoopt dat veel mensen dit feest met hen meevieren.