Voor wie gaat het prinsenboek open? A.s. zaterdag 12 november rond de klok van 23.11 uur, zullen we weten wie de nieuwe hoogheden zijn van het Klottenriek. Wie zal er uit het prinsenboek stappen?

De spanning stijgt... voor de nieuwe heersers. Zullen de speurders ze weten te ontmaskeren?

Natuurlijk nemen de we die avond ook afscheid van Prins Willem, Prinses Elly en Nar Stan. Voor hun slaat de laatste bladzijde van het prinsenboek dicht. Ze gaan hun carnavalsjaar nog eens dunnetjes over doen, als adjudanten van de nieuwe hoogheden.

Afgelopen week heeft Nar Stan nog een bericht op FaceBook geplaatst, voor de nieuwe Nar of Narrin... of hij of zij nog spuitbussen rood en groen nodig heeft, voor zijn / haar schoenen... ’gratis af te halen, stuur een persoonlijk bericht’, zo bood aftredend Nar Stan het aan.

Schlagersbal

Maar zoals gebruikelijk beginnen ze die avond met het zingen van de schlagers. Wil je nog mee doen? Je kunt je nog aanmelden tot vrijdag 11 november, neem dan contact op met Marco en Angelique Teunissen of stuur een persoonlijk bericht naar de FaceBookpagina van de Klotstèkers en maak kans op mooie prijzen!

Speurders

Afgelopen zaterdag zijn de speurders weer op pad geweest. Ze hebben tot nu toe de volgende aanwijzingen gekregen;

Voor het prinsenpaar ;

  • ‘Ze vliegen alle kanten op!’
  • ‘Hij is er, maar hij gaat niet over de streep’
  • ‘Twee maal drie is één!’

En voor de nieuwe nar of narrin ;

  • ‘Hij of zij fladdert er niet op uit’
  • ‘Je vindt hem of haar bijna overal, maar zeker niet dagelijks in Wilbertoord’
  • ‘Zijn of haar verdiende loon krijgen!’

Maar hebben de speurders wel bij de juiste personen aangeklopt?

Zaterdag 12 november, op de dag van het prinsenbal, krijgen de speurders de laatste aanwijzingen voor het prinsenpaar en de nar / narrin. Komen ze daar verder mee? Wil je weten wat die aanwijzingen zijn, luister dan van 18.00 - 19.00 uur naar de Lokale Omroep Mill. En zoals vorige keren... zie je iets verdachts, heb je een goede tip…neem dan contact op met de speurders of plaats een berichtje op de Facebookpagina van de Klotstèkers.

Het beloofd weer een gezellige avond te worden. Wil je er bij zijn, kom dan vanaf 20.00 uur naar Café - Zaal Amanshof in Wilbertoord.