Aanstaande zaterdag 12 november verschijnen in alle kerkdorpen van de gemeente Mill en Sint Hubert de nieuwe prinsenparen. Via de Lokale Omroep Mill wordt hier al enkele weken aandacht aan geschonken.

Zo zijn speurders al diverse zaterdagmiddagen aan het bellen en gissen via een speciaal radioprogramma. Komende zaterdagavond komt aan al dat raden een einde en uiteraard is ook dat allemaal live via de Lokale Omroep Mill te volgen.

Prinsenspeuren

Komende zaterdag zullen tussen 15.00 uur en 19.00 uur alle prinsenspeurders van de Bokken, Verkuskoppe, Gèrme en Klotstekers nog 1 keer aan de slag gaan om de identiteit te achterhalen van de nieuwe dors(t)lustige hoogheden. Zal het ze lukken? Uw tips en suggesties zijn van harte welkom. U kunt live tijdens de radio/TV uitzending naar ze bellen, mailen en uiteraard zijn zij ook actief op de social media. Alle hulp is welkom!

Verschijningen

Uiteraard is het zelf live bijwonen van de verschijning van het nieuwe prinsenpaar het mooiste. Maar bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid dit te doen, luister dan zaterdagavond naar de Lokale Omroep Mill. Zij doen vanaf 21.00 uur verslag van de diverse ontwikkelingen en verschijningen van de nieuwe prinsenparen. Zondagmiddag zijn ze allemaal te gast bij de Lokale Omroep Mill. U kunt dan tussen 12.00 uur en 14.00 uur kennis maken met deze nieuwe heersers.

Frequenties

L.O.M. radio is in de hele regio via FM 107.3 te beluisteren in de vrije ether en op de kabel via Ziggo in de gemeente Mill op 87.5 FM. Op Tv is L.O.M. radio te beluisteren op de achtergrond van de Lokale Tv-krant via Ziggo digitaal kanaal 45 en analoog via kanaal 22. Wereldwijd is L.O.M. radio te horen via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. Ook is er een speciale app beschikbaar om ook live naar Lokale Omroepen te kijken en luisteren. Ook de Lokale Omroep Mill is hierop te vinden.