Oh Oh 7 was dit jaar ten einde raad in de zoektocht naar het nieuwe prinsenpaar van c.v. de Bokken, maar zoals zo vaak gaf de “jeugdige” inbreng alsnog licht in de duisternis.

Stagiaire Joris Daanen zette ze op het goede spoor om zo uiteindelijk toch het nieuwe prinsenpaar van c.v. de Bokken te ontmaskeren. Dank aan Oh Oh 7 voor deze perfecte opwarmer van het carnavalsseizoen in ’t Bokkenriek.

In een sfeervol aangeklede en goed gevulde zaal van café - zaal de Difference namen we, na het zingen van maar liefst zes carnavalsschlagers, afscheid van prins Gerard d’n twedde en prinses Dinie met hun adjudant Theo, hofdame Gonnie en de narren Dennis en Marco. Tevens presenteerde het duo “schupe en schoeffel” in hoog tempo hun perfecte gardedans.

Hierna kwamen prins Mark d’n urste en zijn prinses Linda als 45e prinsenpaar van c.v. de Bokken te voorschijn. Zij zullen samen met adjudant Harm Nibbeling, hofdame Agnes Litjens en nar Rik Toonen de komende carnaval over ’t Bokkenriek in Sint Hubert gaan regeren. Hierbij zal hun lijfspreuk zijn: “We zien kloar mit klussen en verbouwen, ut is tied um unne schonne carnaval te houwe”.

Het prinsenpaar en hun gevolgd zal een receptie aangeboden worden op zaterdag 10 december in café - zaal de Difference. Nadere berichtgeving hierover volgt.

Een van de hoogtepunten in hun regeerperiode zullen ongetwijfeld de Pronkzittingen zijn. Deze worden gehouden op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari 2017 in het bokkentheater van de Jachthoorn in Sint Hubert waarbij “de Selectie” op beide avonden met hun winnende schlager de zaal op z’n kop zullen zetten. De zaterdagavond zal worden afgesloten met een afterparty met medewerking van de Pick Up club.

De pronkzittingcommissie is al aan de slag om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen voor het prinsenpaar met hun gevolg en u als publiek.

Mocht u interesse hebben om mee te doen aan de pronkzittingen en “ben de nie te houwe” neem dan contact op met de commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0485 - 45 47 84 / 06 - 17 85 43 34.

c.v. de Bokken
www.debokken.nl