In de voetsporen van Top Gear USA, volgt nu ook een Nederlandse versie, “Bas geeft Gas.” “Bas geeft Gas” is het motto van het nieuwste programma van de boerenbruiloft in Mill en wie de trailer ziet weet dat het super spannend gaat worden.

In “Bas geeft Gas” gaat voormalig boer Bas, de uitdaging aan om zijn titel als superboer 2016 te prolongeren. Wie hem zal uitdagen is nog even afwachten, maar de uitdager is er alles aan gelegen om Bas zijn titel af te nemen. Zal Bas zijn uitdager voor weten te blijven of krijgen we tijdens de boerenbruiloft 2017 toch een nieuwe Ties? En Anna? Zal zij zich staande weten te houden in dit geweld. Voor Bas & Christ’l is het geweldig spannend want ze hebben geen flauw idee wie de uitdager is. Een hele spannende strijd dus.

Zaterdag 26 november kunt u de eerste aflevering zien. “Bas geeft Gas” zal dan getoond worden na de receptie van het Prinsenpaar van Ut Germelaand in Myllesweerd. Naar alle waarschijnlijkheid zal hierbij ook de identiteit van de “Mystery Guest” onthuld worden.