Op vrijdag 25 november zijn de jeugdheersers over de Langenboomse Verkuskôpkes eindelijk bekend geworden. Na het aftreden van prins Daan, prinses Sanne en nar Brent, werd al snel de narrin bekend gemaakt.

Als een echte narrin, springend uit de toverdoos, kwam Lisanne (Lammers) te voorschijn. Daarna was het de beurt aan prins Sam (Blonk) d’n urste en prinses Iris (van der Linden). Zij werden uit de varkenspakken getoverd. De hele zaal was vol enthousiasme over dit drietal, dus dat komt wel goed deze carnaval.

Na de onthulling was het tijd om de nieuwe jeugdheersers te feliciteren en werd er opgetreden door de jeugddansgarde. En natuurlijk is er die avond nog veel gedanst, gesprongen en gehost. Prins Sam, prinses Iris en narrin Lisanne maken hun lijfspreuk nu al waar: “Met deze Jeugdhoogheden aan de top, zetten wij het Verkuskoppenriek op z’n kop”.

Wil jij prins Sam, prinses Iris en narrin Lisanne ook feliciteren? Kom dan naar de jeugdreceptie op zaterdagavond 17 december a.s. van 18.00 tot 19.00 uur in Café/zaal D’n Bens in Langenboom. Iedereen is van harte welkom!