Zondag 27 november was het weer een hele drukte in het Klottenriek…de prinsenreceptie voor Prins Kees en Prinses Leonie en hun Nar Niek.

Nadat Voorzitter Mark de prinsenbeker heeft overhandigd aan Prins Kees, kan het dan ook beginnen. Vorst Marcel heet iedereen welkom en geeft het woord aan jeugdvorstin Senne. Dat gaat Senne goed af, ze heeft tenslotte ook een goed voorbeeld aan haar vader Marcel.
Deze keer zijn de jeugdhoogheden ook weer van de partij.
Als ‘Buurman en buurman’ staan ze langs elkaar…Prins Kees en Jeugdprins Jur. Jeugdprins Jur heeft dan ook een bijzonder en mooi woordje voor de grote hoogheden.
Familie, vrienden, buurtgenoten en vele Klotstèkers waren naar de Klottenstal gekomen om de kersverse hoogheden te feliciteren.
Natuurlijk waren ook vele prinsenparen en andere hoogheden met hun carnavalsverenigingen, dansgardes en blaaskapellen weer van de partij.
De prinsenreceptie werd weer muzikaal omlijst door de Heigalmers.
Heel veel bijzondere cadeaus hebben Prins Kees, Prinses Leonie en Nar Niek mogen ontvangen.
Dat de hoogheden voetballiefhebbers zijn, bleek dan ook uit verschillende attenties. Een shirt met opdruk ‘Nar Niek’ en sjaals met ‘Prins Kees’ en ‘Prinses Leonie’... en dit alles van hun favoriete club PSV.
Aan het einde van de druk bezochte receptie, hield Prins Kees nog een kort woordje. ‘Hartstikke mooi dat er zoveel mensen naar het Klottenriek zijn gekomen! Allemaal bedankt!
Dat de lijfspreuk van Prins Kees, ‘Pluk de dag, vier carnaval met een lach’, zeker waarheid is, bleek wel toen de hoogheden aan het einde van de dag pijn in hun kaken hadden van de grote lach op hun gezicht de hele dag. ‘Het was ook zo mooi allemaal’, zei Prinses Leonie lachend.

Daarna was het nog een hele gezellige feestavond, tot in de late uurtjes.