Is het u ook al opgevallen en vraagt u zich ook af wanneer Sint Hubert ZOO aan de Voordijk haar poorten opent? Of heeft prins Mark d’n urtste maatregelen genomen om de daders van zijn vermissingen achter de tralies te plaatsen tijdens de komende carnavalsactiviteiten in het Bokkenriek?

Wilt u getuige zijn van de antwoorden op een van deze vele vragen zorg dan dat u erbij bent op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari tijdens de pronkzittingen van c.v. de Bokken.

Samen met de deelnemers heeft de pronkzittingcommissie een avondvullend- en zeer gevarieerd programma samen weten te stellen. Geheel volgens traditie of toch: “iets anders”?

Op de vrijdagavond bent u tevens getuige van de uitkomst van het boerenbruidspaar van c.v. de Bokken terwijl de zaterdagavond afgesloten zal worden middels een “after party” met medewerking van de “Pick Up Club”. Beide avonden beginnen om 19.30 uur!

De voorverkoop van de entreekaarten (€ 10,- p.p.) zal plaatsvinden op woensdag 4 januari 2017 vanaf 20.00 uur in de Jachthoorn.
Entreekaarten per mail bestellen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze kunnen tijdens de voorverkoop opgehaald worden.
65+ en leden van de K.B.O. kunnen vanaf 4 januari 2017 entreekaarten voor de vrijdagavond (€ 5,- p.p.) afhalen bij Gonny Peeters (Jachthoornstraat 16).

Wij wensen u als pronkzittingscommissie van de Bokken in Sint Hubert een voorspoedig 2017!