DJ Rudi Feral

Afgelopen vrijdag is de tweede voorverkoop geweest voor de kaarten van de jongerenbals in de theaterzaal van Myllesweerd. Deze jongerenbals worden gehouden op zondagavond 26, maandagavond 27 en dinsdagavond 28 februari.

Maar er zijn nog kaartjes te koop. Vanaf nu kan je daarvoor terecht aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Kosten van de tickets zijn 10,00 Euro per avond. Dit is inclusief 2 consumpties. Maar je kan ook een passe-partout kopen. Dan heb je kaartjes voor 3 avonden, inclusief 6 consumpties. Prijs is dan 25,00.

De drie avonden, welke bedoeld zijn voor alle jongeren uit de omgeving vanaf 13 tot 18 jaar, staan bol van heel leuke optredens. En er kan gefeest worden van 19.00 - 00.30 uur.

De eerste avond (zondag 26 februari) kunnen de jongeren genieten van Kazkid, een DJ die van wanten weet. Op maandagavond komen de heren van Stuk TV naar Mill. Deze jongens worden elke dag, door middel van social media en de tv steeds beroemder. De laatste avond zal DJ Rudi Feral de jongeren allemaal uit hun dak laten gaan. Het beloven drie heel mooie avonden te worden, waar de jeugd enorm van zal genieten.

Ook worden er pendelbussen in alle kerkdorpen ingezet. De kosten hiervan zijn 2 Euro. Zo ben je verzekerd van vervoer op een goedkope en veilige manier.

Mocht je nog meer info willen, kijk dan op onze website: www.germelaand.nl of volg ons op Facebook of Instagram via account www.instagram.com/stichtingcarnavalmill.