Vanaf zondag 19 februari staan de uitzendingen van de Lokale Omroep Mill geheel in het teken van de komende carnaval. In Nieuwsmix komen de verschijningen van de prinsenparen, jeugdprinsenparen, boerenechtparen en vrijwilligers van het jaar aan bod.

Daarnaast ook de interviews met de prinsenparen, jeugdprinsenparen en narren die al eerder zijn opgenomen. Er zal afgesloten worden met een impressie van het prinsentreffen Land van Cuijk van donderdag 9 februari in ’t Lagerhuis in Mill.
Nieuwsmix start zondag om 20.00 uur en gaat door tot maandagavond 19.30 uur. Vanaf dat moment komen de pronkzittingen van de 4 kerkdorpen langs. Elke avond van 19.30 tot 23.30 uur zal in wisselende volgorde een compilatie van een uur van elke pronkzitting worden uitgezonden. Voorafgaand zal van 18.00 tot 19.30 uur Nieuwsmix herhaald worden.
Vrijdag 24 februari van 18.00 tot ± 19.00 wordt de jeugdsleuteloverdracht live vanuit Myllesweerd uitgezonden. Op zaterdag 25 februari wordt vanaf 18:30 uur de carnavalsmis van de Germe vanuit de Willibrorduskerk van Mill via de radio uitgezonden.
Vanaf 20.00 uur wordt de sleuteloverdracht live vanuit Myllesweerd uitgezonden. Dit zal duren tot ongeveer 22.00 uur.

Het uitzendschema van de pronkzittingen is als volgt:

  • ma 20 februari: Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord 
  • di 21 februari: Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord, Mill 
  • woe 22 februari: Sint Hubert, Wilbertoord, Mill, Langenboom 
  • do 23 februari: Wilbertoord, Mill, Langenboom, Sint Hubert

Dit onder voorbehoud van tijdige aanlevering van de materialen door de betreffende carnavalsverenigingen.