Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill wil het carnavalsfeest voor jong en oud leuk maken. Vandaar dat er niet alleen een programma voor jongeren, volwassenen en ouderen is bedacht, maar ook zijn er 2 speciale kindershows geprogrammeerd.

Maandag

Op carnavalsmaandag staat in ’t Lagerhuis de Boerenbruiloft centraal. Maar speciaal voor kinderen is er vanaf 17.30 uur ook een Carnaval Discoshow. Dit is een show waar kinderen actief bij betrokken worden. Want ze gaan er de langste polonaise van ’t Gèrmelaand doen, er is een battle tussen de jongens en de meisjes, iedereen gaat luchtgitaar spelen en iedereen kan zelf optreden. Hiervoor kun je je nu al aanmelden via de site van de FeestDJ en op deze site kun je ook nu al verzoekplaten aanvragen! Zie https://carnaval-disco-show.jimdo.com.

Dinsdag

Op de laatste dag van carnaval is er in ’t Lagerhuis weer de wereldberoemde Meneer Pomshow. Naast veel muziek en gezelligheid zijn er ook weer de vaste onderdelen zoals het Bijzondere kind, vragen stellen aan Prins Marco en Prinses Marijke en is er volop de mogelijkheid met dit prinsenpaar te hossen.

Kortom, ook de kleinere feestneuzen vermaken zich optimaal tijdens het carnaval in ’t Lagerhuis. En de toegang is uiteraard helemaal gratis!