We tellen al af... nog iets meer dan 111 dagen! En dan vieren we feest in het Klottenriek. Carnavalsvereniging de Klotstèkers in Wilbertoord bestaat dan 55 jaar, een bijzondere mijlpaal.

Een mooi programma is er in elkaar gezet voor het feestweekend, van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december.

Wilbertoord op volle toeren!

Op vrijdag 15 december gaat we van start, met een ‘cabaretavond’. Tonpraters van ‘vroeger’ komen nog een keer op de planken, met een buut van toen. Zo zullen we waarschijnlijk die avond ook nog wel leuke anekdotes te horen krijgen, over de 55 jaar van de Klotstèkers. Ook zal ’t Boekels Kwartierke een optreden gaan verzorgen die avond.
Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop € 5,00, inclusief 1 consumptie. Deze kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 26 augustus, tijdens de rommelmarkt van de Klotstèkers, in de Wilg. Daarna zijn ze de gehele maand september te koop in Gemeenschapshuis De Wilg.
Kaarten zijn eventueel nog op 15 december te koop. Dan kosten ze € 5,50 inclusief 1 consumptie.
Maar wees er op tijd bij, want vol is vol!

Zaterdag 16 december... de prinsenreceptie staat dan op het programma. Maar we beginnen die middag dan eerst met de jongste Klotjes, tijdens de jeugdmiddag. Aansluitend de prinsenreceptie voor de kleine en grote hoogheden.
Tijdens de feestavond, zal DJ Sjors en feestband Mari en de Maries er voor zorgen dat het een geweldig feest wordt! Deze avond begint om 21.30 uur en de entree is gratis!

Op zondag 17 december is de jubileumreceptie, waar andere carnavalsverenigingen worden uitgenodigd met hun blaaskapellen - dweilorkesten en dansgardes.

Dit hele weekend zal muzikaal omlijst worden door de Heigalmers. Zij zorgen dus zeker weer voor de vrolijke noten!

We hopen in ieder geval vele Klotstèkers en vele anderen te mogen begroeten, tijdens het feestweekend van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december!

Alaaf!
De jublieumcommissie