Vandaag is het de 11e van de 11e. Een mooie dag om nieuwe prinsenparen te verwelkomen. Dat zal dan ook gebeuren in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord. Dit alles is ook live bij de Lokale Omroep Mill te volgen.

Speuren

Vandaag zullen de prinsenspeurders van de diverse carnavalsverenigingen voor het laatst dit seizoen actief zijn bij de Lokale Omroep Mill. Zit men op het juiste spoor? U kunt het allemaal volgen vanaf 15.00 uur. Als eerste speuren de Bokken, vanaf 16.00 uur de Verkuskoppe, om 17.00 uur nemen de Germe de microfoons over en de Klotstekers sluiten de speurtocht vanaf 18.00 uur.

Verschijningen live op radio

Uiteraard is zelf aanwezig zijn bij de prinsenverschijning het spannendste en mooiste. Maar mocht dit door omstandigheden niet lukken, dan is er een alternatief. De Lokale Omroep Mill zal namelijk vanavond vanaf 21.00 uur een speciaal radioprogramma verzorgen. Hierin schakelen zij regelmatig naar de diverse feestlocaties en houden zij de luisteraars op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en geruchten.

Interviews

Morgen, zondag 12 november schuiven alle kersverse prinsenparen fris en monter aan bij de Lokale Omroep Mill. Vanaf 12.00 uur kunt u via radio en TV kennis met hen maken en hoort u hoe de periode verliep tussen vragen en verschijnen. Ook hoe zij verschenen, wat de diverse cryptische omschrijvingen betekenden en wat er zoal op hun programma staat komt aan de orde.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is via alle providers op radio en TV te ontvangen in de gemeente Mill en Sint Hubert. Bij sommige providers overigens ook buiten de gemeentegrenzen.
Ook is er in de app-store een speciale gratis app beschikbaar waarmee men alle lokale omroepen in Nederland kan horen en zien. Check voor een overzicht van alle frequenties de website www.lokaleomroepmill.nl.