Tot het laatste moment werd het Oh Oh 7 door de prinsencommissie van c.v. de Bokken lastig gemaakt om voortijdig het nieuwe prinsenpaar en nar van het Bokkenriek te onthullen.

Mede door deze opzet, met een afvalrace onder de 11 super gemotiveerde en enthousiaste kandidaat prinsenparen, wisten zij in de aanloop naar de 11e van de 11e het prinsenspeuren in ‘t Bokkenriek levendig te houden. Daarmee leveren zij een waardevolle bijdrage aan het behoud van cultuur en leefbaarheid in ons dorp.

In een volle zaal van café - zaal Difference, mede door de aanwezigheid van de “voorraad” c.v. de Bokken, namen we na het zingen van maar liefst vijf carnavalsschlagers, afscheid van Mark d’n urste en prinses Linda met hun adjudant Harm, hofdame Agnes en nar Rik. Tevens presenteerde het duo “schup en schoeffel” in hoog tempo hun nieuwe en wederom perfect uitgevoerde gardedans.

Tussendoor werd het in een ware afvalrace steeds duidelijker wie als het nieuwe prinsenpaar tevoorschijn zouden komen.

Prins Han d’n urste en zijn prinses Annemieke zullen als 46e prinsenpaar samen met adjudant Bram Geurts, hofdame Yvonne Cuppen en narrin Emmy Vermeulen de komende carnaval over ’t Bokkenriek in Sint Hubert gaan regeren. Hierbij zal hun lijfspreuk zijn: “Efkes gen Dorpsroad of Jeugdbelange mar mi ollie unne schonne carnaval anvange!”.

Het prinsenpaar en hun gevolg zal een receptie aangeboden worden op zaterdag 9 december in café - zaal Difference.

Een van de hoogtepunten in hun regeerperiode zullen ongetwijfeld de Pronkzittingen zijn. Deze worden gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 in het bokkentheater van de Jachthoorn in Sint Hubert waarbij “de Selectie” op beide avonden met hun winnende (dans)schlager de zaal zullen opwarmen en op z’n kop zetten. De zaterdagavond zal worden afgesloten met een afterparty met medewerking van de Pick Up club.

De pronkzittingcommissie is aan de slag om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen voor het prinsenpaar met hun gevolg en u als publiek.

Mocht u interesse hebben om mee te doen aan de pronkzittingen en zo een bijdrage willen leveren aan de (be)leefbaarheid in Sint Hubert neem dan contact op met de commissie:

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 0485-454784
mobiel: 06-17854334
c.v. de Bokken: www.debokken.nl