Zin in een gezellige avond met veel muziek, dans, show en veel, heel veel humor?? Kom dan naar de pronkzittingen in Wilbertoord.

Op vrijdag 12 januari (seniorenpronkzitting), zaterdag 13 januari, vrijdag 19 januari en zaterdag 20 januari worden weer de pronkzittingen gehouden in de Klotschuur.
Al vele deelnemers hebben zich aangemeld en het beloofd weer een bomvolle, prachtige avond te worden, met een geweldige groep artiesten van eigen bodem.
De seniorenpronkzitting begint dan om 19.00 uur en de andere pronkzittingsavonden zullen om 19.45 uur van start gaan.

Kaartverkoop

Wil je naar één van de pronkzittingsavonden, zorg dan dat je a.s. zaterdag 9 december bij de kaartverkoop bent. De verkoop vind plaats bij Café-Zaal Amanshof. Vanaf 19.00 uur gaat de deur open en om 20.00 uur begint de kaartverkoop.
De prijs van de kaartjes is in de voorverkoop € 10,00. Daarna kosten deze € 12,00. Maximaal 4 kaarten per persoon!
Dus wil je erbij zijn... zorg dat je op tijd bent bij de kaartverkoop, want op = op!

De kaartverkoop voor de seniorenpronkzitting zal zijn op vrijdag 22 december, tijdens de kerstviering van de KBO om 13.30 uur in de Wilg.
Ben je niet in de gelegenheid om bij de kaartverkoop te zijn, neem dan contact op met Udo Kuijpers, Wethouder Lindersstraat 58, tel. 451177.

Wilbertoord op Volle Toeren

Het jubileumweekend voor Carnavalsvereniging de Klotstèkers staat voor de deur. Dit wordt gevierd van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december in d’n Turf. Op vrijdag 15 december staat de cabaretavond op het programma. Een avond met ‘buuts van toen’ en optredens van onze dansgarde en ’t Boekels Kwartierke. De kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop € 5,00 inclusief 1 consumptie. Wil je bij deze avond aanwezig zijn, dan kun je op zaterdag 9 december, tijdens de kaartverkoop van de ‘gewone’ pronkzittingen, nog kaartjes kopen.
Er zijn al vele Klotstèkers en ander volk die een kaartje hebben bemachtigd... wees er snel bij, want vol is vol!