Dat prins Han d’n urste en prinses Annemieke van feesten houden en daarbij wel eens lekker even “door zakken” met hun vrienden, waarbij je dan wel eens iets met elkaar afspreekt, is inmiddels wel duidelijk geworden.

Tja: “belofte maakt schuld”. De prettige bijkomstigheid voor het prinsenpaar was echter dat zij daarom niet lang hoefden na te denken over de invulling van hun hofhouding.

Tijdens de druk bezochte prinsenreceptie, aangeboden door c.v. de Bokken op 9 december jl. in café - zaal Difference, werden prins Han d’n urste en prinses Annemieke hieraan fijntjes herinnerd. Daarnaast bleken de belevenissen van adjudant Bram, hofdame Yvonne en nar Emmy voldoende gesprekstof met de nodige humor op te leveren. Met daarbij een flinke dosis energie en enthousiasme van het prinsenpaar en hun gevolg zorgden voor een geweldige sfeer als opwarmer voor de carnaval in Sint Hubert. Reden genoeg om tijdens het komende carnavalsgebeuren in Sint Hubert op een energieke wijze eens even lekker “door te zakken”.

De volgende gelegenheid daarvoor zullen, na de feestdagen en de jaarwisseling, de pronkzittingen zijn. Deze worden gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 in de Jachthoorn.

Samen met de deelnemers is de pronkzittingcommissie aan de slag om een gevarieerd programma samen te stellen waarin cabaret, zang, dans, toneel en buut niet zullen ontbreken. Pronkzittingen volgens (oude) traditie of toch net weer even anders?

De vrijdagavond zal om 19.30 uur beginnen. In de loop van deze avond zal het boerenbruidspaar van c.v. de Bokken te voorschijn komen.

Op de zaterdagavond is de aanvang 20.00 uur en zal de pronkzitting afgesloten worden met de “after party” met medewerking van de “Pick Up Club”.

De voorverkoop van de entreekaarten (€ 11,- p.p.) zal plaatsvinden op donderdag 4 januari 2018 van 20.00 - 21.00 uur in de Jachthoorn.
Entreekaarten kunnen ook per mail besteld- en tijdens de voorverkoop opgehaald worden. Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Leden van de K.B.O. kunnen vanaf 4 januari 2018 entreekaarten voor de vrijdagavond (€ 5,- p.p.) bestellen en afhalen bij Gonny Peeters (Jachthoornstraat 16).

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2018,

Met vriendelijke groet, pronkzittingcommissie c.v. de Bokken