JetSet

Café zaal d’n Bens in Langenboom heeft voor de komende carnavalsdagen weer een mooi programma samen weten te stellen. Zowel jong als oud zal zich er daarom weer prima vermaken. De toegang is er alle dagen helemaal gratis en feest is er gegarandeerd.

Zaterdag 10 februari

Op zaterdagavond start het feest in café zaal d’n Bens met DJ Roy Mennings en de All Starz. Het prinsenpaar van de Verkuskoppe heeft dan net van de burgemeester de sleutel overgenomen, dus tot hoe laat het feest door zal gaan is nog even de vraag. Dat het gezellig gaat worden is zeker.

Zondag 11 februari

Carnavalszondag staat bij d’n Bens ook feest voor kinderen centraal. Uiteraard kan iedereen zich er prima vermaken tijdens dit kindercarnaval. Als extraatje is er ook een clown aanwezig. Het start deze zondag allemaal om 16.00 uur.

Maandag 12 februari

In de hele regio staat de carnavalsoptocht van Langenboom bekend als een van de mooiere optochten. Vandaar dat Langenboom op carnavalsmaandag bijna uit zijn voegen barst. Bij d’n Bens wordt het feest tijdens de prijsuitreiking compleet door live muziek van JetSet en DJ Roy Mennings.

Dinsdag 13 februari

Carnavalsdinsdag is het bij café zaal d’n Bens tijd voor de boerenbruiloft. Dit feest wordt muzikaal omlijst door DJ Alie. Samen met dit boerenpaar en alle Langenboomse dors(t)lustige hoogheden sluit men carnaval 2018 hier ook af met de sleutelteruggave.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten bij d’n Bens? Like de Facebookpagina en zie www.langenbom.nl.