Zoals elk jaar is het bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill ook dit keer weer 6 dagen carnaval. Er is een gevarieerd programma samengesteld.

Voor Qmusic the party op carnavalszaterdag is er een voorverkoop. Check bij ’t Lagerhuis naar de beschikbaarheid voor tickets voor de buutavonden van 8 en 9 februari. Alle overige activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Buutavonden

Op donderdag 8 en vrijdag 9 februari start het carnavalsweekend bij ’t Lagerhuis met 2 show- en buutavonden. Deze beginnen die avonden om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur zijn de deuren open. U hoort en ziet er optredens van Berry Knapen, Jasper van Gerwen, Peter v.d. Maas, Frans Bevers, Rob van Elst, Hans Eijkemans en Dirk Kouwenberg. Onlangs werd de voorverkoop voor deze avonden gehouden. Check bij ’t Lagerhuis naar de resterende kaartjes via tel. 0485-470737.

Qmusic the party

Carnavalszaterdag staat Qmusic weer met een daverende show bij Grandcafé ’t Lagerhuis. Thema die avond is: “Hoe fouter hoe beter”. In Area 1 zullen de Qmusic DJ’s Martijn Kolkman en Hans Koolen zorgen voor een super start van carnaval 2018. In area 2 is een freestyle carnavalsparty met DJ Civillian. Toegang 16-plus. In de voorverkoop kosten tickets 7,50 euro en aan de kassa die avond, mits niet uitverkocht 10,00 euro.

Heavy Hoempa, Allstarz, DJ Benzel en meer

Carnavalszondag is het vanaf 15.30 uur weer volop feest in ’t Lagerhuis voor groot en klein. Dit met de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht en een optreden van Heavy Hoempa. Maar ook zijn er deze dag vanaf 20.00 uur optredens van the Allstarz, DJ Benzel en diverse andere Dj’s.

Boerenbruiloft, René Goossens, De Feest DJ en It all started in the nineties

Traditioneel is carnavalsmaandag de dag van de Boerenbruiloft in Mill. Dit alles begint om 12.00 uur. De muzikale omlijsting is in handen van René Goossens en daarna zal De Feest DJ het muzikaal overnemen. Hij zal voor een carnaval-discoshow zorgen voor groot en klein van 18.00 uur tot 21.00 uur. Vanaf 21.00 uur gaat het non-stop door met It all started in the nineties met DJ Benzel en DJ Civillian. Uiteraard is ’t Lagerhuis deze carnavalsmaandag ook dweilhalte.

Nog enne dan

Op de laatste dag van carnaval doet ’t Lagerhuis het alles behalve rustig aan. Onder het motto Alles op z’n kop, nog enne dan, gaan alle remmen los. Dat met de Grote Meneer Pomshow om 17.30 uur voor de kinderen en aansluitend een daverend afsluitinsfeest met een heuse Après-ski party.

Meer

Like de Facebookpagina van ’t Lagerhuis om op de hoogte te blijven van alle activiteiten of check regelmatig www.lagerhuismill.nl.