Nog heel even en dan barst de carnaval weer los. Zo ook in het Wilbertoordse Klottenriek, met vele leuke en bijzondere activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Ziekenbezoek

Zoals elk jaar gebruikelijk is, gaan de hoogheden op bezoek bij Klotstèkers, die door ziekte niet mee carnaval kunnen vieren.
Op carnavalszaterdag 10 februari gaan Prins Rob, Prinses Sandra en Narrin Nina daarom ook aan deze mensen een bezoekje brengen.
Kent U iemand die ziek is en een prinselijk bezoek op prijs stelt, geef dit dan vóór 5 februari door aan Vorst Marcel Fleuren.tel. 478606 - 06-83948878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kroegentocht

Van kroeg naar kroeg, ook dat kan vanuit Wilbertoord!
Dit jaar organiseert V.I.S., in samenwerking met Carnavalsvereniging de Klotstèkers en Café-Zaal Amanshof, een busreis naar de kroegentocht in Uden en Cuijk.
Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Stan van de Kandelaar of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan tot 5 februari. Let op! I.v.m. met grote belangstelling kan het zijn, dat de kaarten voor de kroegentochten snel uitverkocht zijn. Dus vol = vol!
Bij terugkomst in het Klottenriek, wordt er een consumptie aangeboden door Ruud en Marion Couwenberg, van Café-Zaal Amanshof.
Aansluitend kun je natuurlijk nog gezellig met alle Klotstèkers feesten in de Klottenstal.

Optocht

Op zondag 11 februari, wordt weer de optocht gehouden in het Klottenriek.
Dit jaar gaan Prins Rob d’n urste, Prinses Sandra en Narrin Nina de kar trekken… maar met de optocht sluiten ze de rij!
Laten we er met z’n allen UNNE SCHÖNNE OPTOCHT van maken!
Heb je een leuk, grappig, origineel idee: geef je dan op bij Adrianne Zegers.

Carnvalsmaandag

Een bomvolle dag op het programma. We beginnen die dag met een gezellige brunch bij Café – Zaal Amanshof, met feestelijke muziek en tonprater. Jong en oud is van harte welkom, voor deze leuke morgen – middag. Kaarten kosten € 8.50 en zijn te koop bij Café – Zaal Amanshof. Hiervoor krijg je dan de brunch en een kopje koffie aangeboden.
Aansluitend gaan we kijken naar de jongste Klotjes. De jeugdoptocht trekt die middag door het Klottenriek. Altijd mooi om te zien, hoe er weer van alles bedacht is.
Dan zullen Jeugdprins Wesley, Jeugdprinses Maud, Jeugdnar Rik en Jeugdvorstin Indy de rij sluiten.
Weer terug naar de Klottenstal, voor het kind-ouder-koemelken. De kinderen mogen dan samen met hun papa – mama, opa of oma mag natuurlijk ook, gaan strijden om winnaar te worden bij deze leuke activiteit.

Boerenbruiloft

Carnavalsdinsdag, wordt het jubileumjaar afgesloten, met de boerenbruiloft van;
Antoine van Ad en Jeanne van Gils van der Avoird
van de Heikrekels uut ‘t Peelleuterrijk
&
Anja van Marinus en Corrie Rutten van der Wijst
van de Splitskanters uut ’t Klottenriek

Hierbij willen we iedereen uitnodigen voor de trouwerij op dinsdag 13 februari en de boerenkool met worst bij Café-Zaal Amanshof, met aansluitend de feestavond tot in de late uurtjes.
Wie dit jaar de trouwerij gaat voltrekken, is nog de vraag.
Kaarten voor het eten zijn te koop bij Café-Zaal Amanshof en kosten voor volwassenen € 9,50 en voor kinderen tot 12 jaar € 4,75.

Kortom, het beloofd weer heel gezellig te worden in Wilbertoord.

We hopen dan ook vele Klotstèkers en anderen, te mogen begroeten in het Klottenriek.