Het afgelopen carnavalsseizoen was onder leiding van alle Hoogheden, Prins Chris Jan I, Prinses Jessica, Jongkers Max en Joost, Boerenbruidspaar Jeroen en Saskia, van begin tot het einde toe, een geweldig, gezellig feest.

Vanaf de blèravond tot en met de sluitingsavond is het een aaneenschakeling geweest van hoogtepunt tot hoogtepunt, waar iedereen, heel mooie herinneringen aan heeft.

Dit is alleen maar mogelijk geweest door de enorme inzet en toewijding van de vele vrijwilligers die Stichting Carnaval Mill, rijk is. En om deze mensen hiervoor te bedanken, organiseert ut Germelaand een feestavond voor al deze vrijwilligers.

Datum is zaterdag 24 maart a.s. bij Café Royal aan de Kerkstraat te Mill. Aanvang is 20.30 uur. De eigen bijdrage voor dit feest is 15,00 Euro per persoon.

Hiervoor kan je je opgeven voor 17 maart a.s. via email bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Carnaval Mill hoopt op een grote opkomst, om zo samen dit prachtige carnavalsfeest nog eens dunnetjes over te doen.