“Met ons als prinsenpaar is carnaval muzikaal gestemd dit jaar!” Zo luidde afgelopen carnaval de lijfspreuk van Prins Peter d’n Urste en zijn Prinses Esther. Samen met Narrin Manon hebben zij carnaval in het Verkuskopperiek een gezicht gegeven en ze hebben volop genoten van deze bijzondere tijd.

Op zaterdagavond 10 november start met het prinsenbal officieel het nieuwe carnavalsseizoen van CV de Verkuskoppe. De voorbereidingen voor dit nieuwe seizoen zijn al in volle gang. De nieuwe hoogheden zijn gekozen en in het diepste geheim worden zij klaargestoomd voor hun bijzondere taak. Net zoals voorgaande jaren zal de prinsencommissie in de weken voor het prinsenbal hints en aanwijzingen geven voor de speurders en alle andere nieuwsgierigen die graag mee willen raden naar het nieuwe prinsenpaar. Houd hiervoor de lokale en sociale media goed in de gaten want de eerste aanwijzingen volgen zeer binnenkort!

Noteer ook alvast de volgende avonden in uw agenda: op vrijdagavond 22 februari en zaterdagavond 23 februari 2019 vinden de Langenboomse pronkzittingen plaats. Deze pronkzittingen worden al jaren beschouwd als één van de hoogtepunten van het carnavalsseizoen van de Verkuskoppe. En zou jij het leuk vinden om mee te doen met de pronkzitting met een act, een buut of bijvoorbeeld een zelfgemaakt lied over Langenboom en/of carnaval? De commissie is nog op zoek naar deelnemers. Voor info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kaartverkoop start op 23 januari. Aanvullende informatie volgt te zijner tijd.

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan het carnaval in het Verkuskopperiek? Bij verschillende activiteiten kunnen wij nog ondersteuning gebruiken. Ben jij die gezellige man of vrouw die het leuk vindt om te organiseren, mee te denken en/of verschillende hand- en spandiensten te verlenen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek de leden van de CV aan tijdens een van de gezellige avonden die dit seizoen weer komen gaan.