Voor Prins Peter, Prinses Esther en Narrin Manon zijn de laatste weken als heersers van het Verkuskopperiek aangebroken want binnenkort zullen zij officieel aftreden.

Op zaterdag 10 november zal het nieuwe prinsenpaar en de nieuwe nar of narrin verschijnen. Met het vrijgeven van de eerste cryptische omschrijving ‘Dit jaar is het logisch!’ is het speuren naar het 57ste prinsenpaar van de Verkuskoppe begonnen en komt de geruchtenstroom langzaam op gang.

Verschillende namen worden genoemd maar in deze vroege speurfase zijn de meningen nog erg verdeeld. Daarom wordt deze week ook de tweede cryptische omschrijving gegeven: ‘Ze blies hem nieuw leven in!’. Om de speurders een beetje op weg te helpen in de zoektocht naar de nieuwe prins heeft de prinsencommissie afgelopen weekend verschillende tuinen opgesierd met een prinsensteek. De adressen van de potentiële prinsen worden niet meteen bekend gemaakt; het is aan de speurders om hun lijstje met kandidaten zo snel mogelijk te vullen.

Speurders, succes!

De komende weken zullen er steeds meer aanwijzingen bekend worden gemaakt die zullen helpen bij de zoektocht naar het prinsenpaar en de nieuwe narrin of nar. Wil je met de buurt, je vrienden, familie of ander samengesteld speurteam meedoen aan het speurspel voorafgaand aan en tijdens het prinsenbal van 10 november? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar en/of de nieuwe narrin of nar wordt? Breng dan vanaf dinsdag 16 oktober je stem uit op www.verkuskoppe.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (@verkuskoppe).

Wordt vervolgd...